Content
همچنین بر اساس ماده ی ۷آیین نامه ی مذکور، شرکت ها و موسسات دانش بنیان تازه تاسیس شده، جهت فعالیت های ثبت اختراع، کسب فناوری و نمونه سازی می توانند از تسهیلات قرض الحسنه ی صندوق پس از بررسی طرح تجاری با دوره ی بازپرداخت حداکثر سه ساله استفاده کنند. برای ثبت باید تمام شرکتها وارد سامانه .ir شده و بر اساس فرآیندها و دارا بودن شرایط مندرج در آیین نامه در قسمت «مصوبات کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکتها و موسسات دانش بنیان و نظارت بر اجرا» در سامانه ارزیابی شرکتها و موسسات دانش بنیان ارزیابی شوند. همانطور که در این مقاله گفته شده، در ابتدا برای ثبت شرکت دانش بنیان، شرکت باید به صورت عادی ثبت شود. 4-شرکت باید تولید کننده کالا یا کالاهای دانش بنیان مطابق فهرست کالاهای دانش بنیان مصوب کارگروه باشد که دانش فنی آن را بواسطه انتقال یا ایجاد دانش فنی از طریق فعالیت های تحقیق و توسعه نهادینه و بومی سازی کرده باشند و یا شرکت دارای برنامه طراحی و تولید کالاهای دانش بنیان باشند.
اعلام نتیجه که توسط جمع بندی بررسی ارزیاب به کمیته کارشناسی کارگروه بیان شده و نتیجه نهایی از طریق سامانه به شرکت متقاضی اعلام می شود. پس از طی این مراحل باید منتظر بود تا ثبت نام توسط کارشناس مربوطه بازبینی شود که در صورت عدم ایراد و عدم وجود نقص در اطلاعات وارد شده در سامانه، منجر به صدور جواز می شود. مشاوره ما در تمامی زمینه های کاری موسسه ، صد در صد رایگان می باشد و همچنین جهت رفاه حال شما کاربران عزیز ، راه ها متعددی برای ارائه این خدمات قرار داده شده است. شما می توانید هر یک از این گزینه ها را به دلخواه خود انتخاب کنید و یا با مطالعه ادامه مطالب و دیدن فیلم های کوتاه ما ، بیش از پیش به هدف خود نزدیک شوید.
شرکت های دانش بنیان در واقع شرکت هایی هستند که فعالیت خود را در اجرایی کردن و تولید یک یا چند اختراع متمرکز می کنند. تمامی خدمات ثبت شرکت دانش بنیان تهران به همراه ثبت شرکت ، ثبت برند ،خدمات مالی شرکتها،اظهارنامه مالیاتی ،اخذ کارت بازرگانیو… در کمترین زمان ممکن و با کیفیت ترین حالت ممکن ، توسط ایرسا ثبت انجام می گیرد . برای مشاوره رایگان و اطلاع از شرایط می توانید با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.
مزایای شرکت دانش بنیان
شرکت هایی که برای اولین بار وارد سامانه ارزیابی و تشخیص شرکت ها و موسسات دانش بنیان می شوند لازم است اقدام به ثبت نام نمایند. برای این کار گزینه” ثبت نام ” را انتخاب کرده و پس از تایید تعهدات و آگاهی های لازم، اصلاحات مربوط به نام شرکت، شناسه ملی و همچنین پست الکترونیک و رمز عبور را تکمیل نماید. با انتخاب گزینه ثبت، لینک فعال ثبت شرکت در تهران سازی سامانه به پست الکترونیک واردشده ارسال می گردد. به منظور ثبت شرکت دانش بنیان در وهله اول باید شرکت و موسسه خصوصی و تعاونی ثبت شود. بدین صورت که شرکت به شکل عادی در اداره ثبت شرکت های سازمان ثبت اسناد و املاک قرار گیرد. یکی از انواع شرکت هایی که در حال حاضر متقاضی آن بسیار زیاد شده است ثبت شرکت دانش بنیان می باشد.
- این موارد بیشتر برای افرادی که عضو هیت علمی دانشگاه هستند یا عضو هیت علمی دانشگاه در مجموعه شرکت سمت داشته باشد مناسب است.
- سپس بر مبنای آییننامه مصوب کارگروه ارزیابی و تشخیص شرکتها و موسسات دانش بنیان، ارزیابی میشوند.
- در ادامه مراحل ثبت شرکت دانش بنیان، متقاضی لازم است جهت ثبت اطلاعات شرکت ابتدا از نوار ابزار بالا فیلد “ثبت اطلاعات” و سپس “ثبت اطلاعات شرکت” را انتخاب نماید.
- شرکت دانش بنیان به مجموعه ای خصوصی یا تعاونی گفته می شود که منظور دستیابی به موارد زیر با تایید کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اسلامی ایران تاسیس می شود.
شرکت دانش بنیان همان طور که از اسم آن مشخص است ، شرکتهایی می باشند که بر پایه علم، تحقیقات و نوآوری و ایجاد کار آفرینی تشکیل می شود. به طور خلاصه شرکت دانش بنیان در واقع شرکت می باشد ، که فعالیت خود را در اجرایی کردن و تولید یک یا چند اختراع متمرکز می کنند. در کل شرکتهای دانش بنیان به منظور افزایش علم و ثروت و به کارگیری و تجاری سازی اختراعات تشکیل می شوند. به همین دلیل یکی از الزامات برای ثبت شرکت دانش بنیان داشتن اختراع می باشد که در راستای تجاری سازی آن اختراع فعالیت کنند. در ابتدا درخواست ثبت شرکت دانش بنیان همراه با تصویر مدارکی که بارگذاری شده به کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکتها و موسسات دانش بنیان ارسال میشود. پس از آن دبیر کارگروه درخواست شرکت را به یکی از کارگزاران مورد تایید کارگروه ارجاع میدهد.
یک نکته مهم درخصوص شرکتهای دانشبنیان امکان تاسیس آن توسط دانشگاهها و واحدهای پژوهشی است و این مراکز درصورت تصویب در آییننامه مالی و معاملاتی آنها، میتوانند شرکتهای دانشبنیان تاسیس کنند. برای تکمیل فرم بررسی فناوری طرحهای دانش بنیان درقالب تعاونی،باید اطلاعاتی نظیرنام شرکت،نوع شرکت شماره ثبت، آدرس سایت اینترنتی،شماره تلفن ثابت وتلفن همراه وآدرس ایمیل راپرکنیدودربخش دوم،بخش صنعت وفناوری، نام محصول و کاربرد محصول را واردکنیدودرتکمیل اطلاعات مالکیت معنوی،زمان دستیابی به نوآوری واطلاعاتی نظیرعنوان نوآوری،اقدام نمایید. در صورتی که سهام دانشگاه از۵۰ %بیشترباشد،شرکت دانش بنیان یک شرکتی دولتی محسوب میشود. در این مطلب، درباره شرکت های دانش بنیان (ویژگی ها و اهداف) توضیحاتی ارائه شده و در ادامه، انواع شرکت های دانش بنیان و مدارک لازم جهت ثبت آنها، بیان می شود. در نتیجه شرکت هایی که شرایط فوق را داشته باشند می توانند با مراجعه به سایت شرکت های دانش بنیان برای ارزیابی شرکت ثبت نام نمایند. برای این منظور باید ابتدا شرکت خود را ثبت کنید و با مراجعه به مقاله ثبت شرکت می توانید مراحل ثبت انواع شرکت در ایران را مطالعه فرمایید و بصورت کلی شرکت باید بر اساس قوانین تجاری ایران و در اداره ثبت شرکت ها به ثبت برسد.
شرکت های دانش بنیان برای ثبت رسمی باید دارای ویژگیهای زیر باشند
برای مشاهده کل مطالب بخش ثبت برند اینجا را کلیک کنید. شرکت های دانش بنیان در راستای توسعه علم، طراحی و تولید کالا و فناوری و تجاری سازی آن و درآمد زایی فعالیت داشته و از مزایای ویژه ای نیز برخوردار هستند. اما آگاهی از نحوه فعالیت شرکت های دانش بنیان و چگونگی ثبت آنها یکی از الزامات مهم برای متقاضیان می باشد. از همین رو مطلب پیش رو را به نحوه ثبت شرکت دانش بنیان اختصاص داده ایم. با ثبت شرکت دانش بنیان می توانید از مزایای شرکت های دانش بنیان مانند معافیت های مالیاتی و … استفاده نمایید.
طبق قوانین تشخیص شرکتهای دانش بنیان کارگروه ارزیابی وتشخیص صلاحیت شرکتها و موسسات دانش بنیان ونظارت بر اجرای آنهایکی دیگراز شرطهای لازم برای مراحل ثبت شرکت دانش بنیان وشرکتهای تولید کننده و ،تولید کالاهای دانش بنیان میباشد. منظور همافزایی علم و ثروت، توسعه اقتصاد دانشمحور، تحقق اهداف علمی و اقتصادی و تجاریسازی نتایج تحقیق و توسعه در حوزه فناوریهای برتر و با ارزش افزوده فراوان و بر اساس معیارهای مورد نظر فعالیت میکند. حال در این مقاله به سراغ معرفی مراحل ثبت و تاسیس شرکت دانش بنیان میرویم و با معرفی سامانه ثبت شرکت های دانشبنیان و همچنین مدارک لازم جهت ثبت شرکت دانش بنیان به تفضیل به توصیف مراحل میپردازیم.
درصورت تخلف و استفاده غیر مجاز از تسهیلات استفاده نکردن در راستای تولید فناوری مطابق مجازات های ماده ۱۱ قانون حمایت از شرکتهای دانش بنیان برخوردار خواهد شد تغییرات شرکت . شما با ثبت یک شرکت دانش بنیان تا 15 سال از پرداخت مالیت معاف خواهید بود. این موضوع به شما کمک می کند که تمرکز بیشتری بر روی فعالیت های خود داشته باشید.
احتمالا بپرسید که تجاری سازی علم به چه معناست، یعنی شما از علم و دانش بتوانید درآمد زایی کنیدف کسب درآمد از علم به معنی تجاری سازی آن علم است. یکی از مهم ترین اهداف شرکت دانش بنیان این است که به گسترش علم و دانش در کشور کمک کنند. این شرکت ها هم راستا را اهداف و پتانسیل های علمی و دانشگاهی کشور فعالیت می کنند. این موضوع تاثیرات مثبت بسیاری دارد که البته در این مطلب فرصتی برای توضیح کامل در رابطه با آن نیست. رسیدگی به طرحها و فرمهای ارسال شده هر ۲ ماه یکبار انجام میشود البته برای دریافت تسهیلات باید قبل از هرکاری، همه اطلاعات مربوطه را در سامانه ثبت کنید تا مورد ارزیابی معاونت فناوری ریاست جمهوری و وزارت بهداشت قرار بگیرید.
حداقل نیمی از درآمد شرکت در یک سال مالی گذشته شرکت،ناشی از فروش فناوری،کالا و یا خدمات دانش بنیان(شامل خدمات تحقیق و توسعه و طراحی مهندسی مرتبط با فهرست کالاهای دانش بنیان و خدمات تخصصی دانش بنیان)آن شرکت از طریق قرارداد باشد. این قانون چهار سال پس از قانون حمایت از نهادهای دانش بنیان به تصویب رسیده است. ماده ۲۱ این قانون به شرکتهای دانش بنیان امکان تامین سرمایه در گردش پایدار را میدهد. ماده ۳۱ این قانون از نظر مشوقهای مالیاتی برای واحدهای تحقیق و توسعه نیز مرتبط است.
یکی از انواع شرکت هایی که در حال حاضر متقاضیان آن افزایش یافته، ثبت شرکت دانش بنیان می باشد. در واقع، این نوع شرکت ها بر پایه علم، تحقیقات، نوآوری، و ایجاد کار آفرینی، توسط حداقل ۱ نفر تشکیل می شوند. همچنین، نظارت بر شرکت های دانش بنیان از جمله وظایف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری محسوب می شود. جهت ثبت شرکت دانش بنیان ، ثبت شرکت یا موسسه حقوقی خصوصی یا تعاونی است . بنابراین لازم است شرکت ابتدا به صورت عادی در اداره ثبت شرکت های سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به ثبت برسد .