برای ثبت تغییرات در شرکت تعاونی چه کارهایی لازم است انجام دهیم ؟

در هر حال هیچ نهاد تنظیم‌کننده بخشی نمی‌‌تواند مغایر با این قانون یا مصوبات شورای رقابت در زمینه تسهیل رقابت تصمیمی‌بگیرد یا اقدامی‌کند. 5 ـ تصویب دستورالعمل تنظیم قیمت، مقدار و شرایط دسترسی به بازار کالاها و خدمات انحصاری در هر مورد با رعایت مقررات مربوط. هـ ـ غیبت غیرموجه بیش از دو ماه متوالی و سه ماه غیرمتوالی در هر سال از حضور در شورا، با تشخیص اکثریت اعضاء شورای رقابت. 3ـ اعطاء مأموریت به کارمندان دولت و قوه قضائیه برای عضویت آنان در شورا و هیأت تجدیدنظر الزامی‌است. تبصره2ـ در تأمین نیروی انسانی مورد نیاز مرکز ملی رقابت اولویت با کارکنان رسمی‌و پیمانی وزارتخانه‌ها و دستگاهها و مؤسسات دولتی است. تبصره1ـ در مواردی که پیشگیری از توقف فعالیت بنگاهها و شرکتها یا دسترسی آنها به دانش فنی جز از طریق ادغام امکان‌پذیر نباشد، هر چند ادغام منجر به بندهای و این ماده شود، مجاز است.

تصمیمات مجمع عمومی نه تنها برای اعضایی که در آن حضور نداشته اند ملاک و متبع است ، بلکه برای اعضایی که در جلسه اصالتاَ یا وکالتاَ حضور داشته ولی رای موافق نداده اند نیز معتبر و لازم الاتباع خواهد بود. در غیراین صورت اجرای تصمیمات مجمع و در نتیجه اداره شرکت تعاونی دچار مشکل و حتی غیرممکن خواهد شد. ماده33– نخستین هیأت مدیره تعاونی موظف است ظرف یکماه از تاریخ جلسه مجمع عمومی عادی برای ثبت تعاونی در مراجع ذیصلاح اقدام کند . تبصره – مسئولیت دستگاههای عمومی تأمین کننده سرمایه تعاونی(موضوع ماده17 قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران ) به میزان سرمایه متعلق به آنان می باشد .مگر در قرارداد ترتیب دیگری شرط شده باشد. ثبت شرکت با مسئولیت محدود ، تصفیه توسط مدیران شرکت انجام می‌شود و متصدی تصفیه تنها زمانی می‌تواند با صلح داور تعیین کند که یک سال از تاریخ اولین انتشار آگهی در روزنامه گذشته باشد و اساسنامه یا مجمع عمومی شرکت به او این اجازه را داده باشد. اگر تخلفی در این خصوص صورت بگیرد متصدی یا متصدیان تصفیه مسئول خسارت طلبکاران متضرر هستند.

  • تغییر در اساسنامه باشد مانند آدرس شرکت یا نام یا موضوع فعالیت یا بندی از اساسنامه ( این موارد جزو اختیارات مجمع عمومی به طور فوق العاده می باشد.
  • در این خصوص می توان کلیه موارد دستور جلسه را که نیازمند رای گیری است، در تعرفه های از پیش تهیه شده وارد نموده و اعضا را مکلف کرد رای خود را در مقابل هر مورد ابراز نمایند.
  • حداکثر پنج درصد از سودخالص به عنوان اندوخته احتیاطی به پیشنهاد هیئت مدیره و تصویب مجمع عمومی به حساب مربوط منظور می گردد و نحوه مصرف آن با تصویب مجمع عمومی است.

تبصره-چنانچه در مورد نتیجه رای گیری به روش قیام وقعود تردیدی حادث شود، باتقاضای حداقل دونفراز اعضای هیات رئیسه می‌توان رای‌گیری را مجددا و بصورت کتبی بعمل آورد. تبصره1-علاوه بر اشخاص مذکور در این ماده، اشخاصی که بنا به وظیفه شغلی خود مسئولیتی را در مجمع دارا هستند مانند نیروهای انتظامی و امنیتی، نیروهای خدماتی، فیلمبردار و… می‌توانند با هماهنگی قبلی و کسب مجوز از مقامات موضوع تبصره 1 ماده sixteen (حسب مورد) در مجمع حضور یابند. علاوه بر این الصاق آگهی دعوت در محل دفتر اصلی و شعب و نمایندگی‌ها و محل کارگاهها و فروشگاه‌های تعاونی همچنین درج آن در پایگاه اطلاع رسانی [وب سایت مربوطه درصورت وجود] نیز الزامی است.

ماده Thirteen قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران

نخستین گام از مراحل ثبت انحلال شرکت این است که باید مجمع عمومی فوق العده تشکیل شود وتصمیم به انحلال شرکت بگیرد. بعد از تصمیم گیری در این خصوص مجمع باید در مجمع عمومی فوق العاده جهت مشخص نمودن مدیر تصفیه اقدام کند. سپس باید رونوشتی از صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده شرکت که تصمیم به انحلال شرکت گرفته است و مدیر تصفیه را هم مشخص نموده است و به امضای شرکا و سهامداران شرکت و مدیر تصفیه رسیده است به همرا مدارک فوق الذکر به اداره ثبت شرکتها به وسیله باجه های پستی انتخاب شده وبه وسیله ثبت تغییرات پست پیشتاز ارسال شود. بعد از این مرحله باید ثبت انحلال شرکت در روزنامه های رسمی و روزنامه کثیرالانتشار آگهی شود تا همه مردم مطلع شوند. از این به بعد مدیر تصفیه باید همه اقداماتی که برای تصفیه امور شرکت و دریافت بدهی های شرکت و پرداخت بدهی ها به اشخاص خارج از شرکت و سهامداران و شرکا است را انجام می دهد و در حقیقت شرکت منحل شده است و در حال تصفیه شمرده می شود. پس از آنکه شرکت منحل شد در همه آگهی ها، اوراق، نوشته ها و اسناد شرکت باید بعد از اسم شرکت عبارت در حال تصفیه ذکر شود.

تبصره (الحاقی ۰۵ˏ۱۲ˏ۱۳۵۰)- تصفیه امور شرکت یا اتحادیه تعاونی در مواردیکه در این قانون پیش‌ بینی نشده است بر اساس مقررات قانون شرکت‌‌‌های سهامی انجام ‌خواهد گرفت. ‌ماده ۹۲- شرکت تعاونی صاحبان حرفه‌‌‌ها و صنایع دستی برای تهیه مواد اولیه و وسائل مورد نیاز حرفه‌ای اعضاء و یا ساخت و تغییر شکل کالای‌ مربوط و عملیات تکمیلی صنایع مذکور و یا فروش آنها بین صاحبان حرفه‌‌ها و صنایع دستی تشکیل می‌شود. تبصره ۳ (اصلاحی ۰۹ˏ۰۴ˏ۱۳۵۲)- شرکتها و اتحادیه‌‌‌های تعاونی تهیه و توزیع میتوانند برای تأمین اعتبار مورد نیاز خود بهر یک از بانکهای خصوصی کشور مراجعه کنند و‌در چنین صورتی مکلفند نام بانک طرف معامله خود را بوزارت تعاون و امور روستاها اعلام نمایند. وزارت تعاون و امور روستاها براخذ وام یا اعتبار و‌همچنین بر تودیع سپرده‌های شرکت‌‌ها و اتحادیه‌‌های مزبور در بانکها نظارت خواهد نمود. ‌مادۀ ۶۵- تا زمانی که اتحادیه‌‌های تعاونی نظارت و هم آهنگی مناطق مختلف قدرت مالی و وسائل و تجهیزات کافی ندارند وزارت تعاون و امور ‌روستاها (‌یا وزارت کار و امور اجتماعی در مورد ‌شرکت‌های تعاونی کارگری) موجبات تسهیل عملیات و فعالیت آنها را فراهم خواهد کرد. تبصره ۱ (اصلاحی ۰۹ˏ۰۴ˏ۱۳۵۲)- تا زمانی که اتحادیه‌‌های نظارت و هم آهنگی مناطق و یا اتحادیه‌‌های مرکزی تشکیل نشده است وزارت تعاون و امور روستاها (‌یا وزارت ‌کار و امور اجتماعی در مورد ‌شرکت‌های تعاونی کارگری) وظایف این اتحادیه‌‌ها را در حدود امکانات خود انجام خواهد داد.

شرکتهای بازرگانی و تعاونی و اشخاص حقیقی که نیازمند خدمات در زمینه دعاوی مرتبط با بخش تعاون و داوری می باشند، ازجمله موکلین دفتر وکالت ما به حساب می آیند. حضور فعال و تجربیات فراوان در زمینه شرکتهای تعاونی و داوری به ثبت شرکت در تهران ما این امکان را می دهد تا موکلین خود را به نحو شایسته حمایت کرده و بهترین خدمات حقوقی را در این زمینه به ایشان ارایه دهیم. شما نه تنها با تخصص ما بلکه با اعتماد و صداقت ما احساس اطمینان و آسودگی خاطر خواهید داشت.

تبصره2-کلیه برگه‌‌های رأی براساس عضویت و تعداد آراء وکالتی هر شخص توزیع می‌گردد. تبصره2-حکم تبصره four ماده 19 در مورد نمایندگی‌های موضوع این ماده نیز لازم الرعایه است. 1- وزارت آموزش و پرورش موظف است مفاهیم اقتصاد تعاونی را در کتب درسی و برنامه تحصیلی دانش آموزان منظور نموده و زمینه مشارکت آنها را در تشکلهای دانش آموزی مربوط فراهم نماید. 21– فراهم آوردن تسهیلات لازم برای تهیه طرح، ایجاد، توسعه، بازسازی، نوسازی واحدهای تعاونی و نظارت بر امور آنها. 19– فراهم آوردن تسهیلات لازم در جهت دستیابی تعاونیها به مواد اولیه و وسایل و کالاهای مورد نیاز.

آئین‌ نامه اجرائی این قانون ظرف مدت شش ماه توسط وزارت تعاون تهیه و بتصویب هیأت دولت خواهد رسید. 27– همکاری با مؤسسات علمی، فنی و اقتصادی بین‌ المللی و قبول عضویت و شرکت در سازمانها، شوراها و مجامع بین‌ المللی مربوط به امور‌ تعاونی. 7– کمک به شرکت‌ ها، اتحادیه‌ های تعاونی در ارائه خدمات حقوقی، مالی، حسابداری و حسابرسی و دیگر خدمات مورد نیاز. 1– اجرای آن قسمت از قانون و مقررات در رابطه با بخش تعاونی که مربوط به دولت می‌ شود و نظارت بر حسن اجرای قوانین و مقررات بخش ‌تعاونی.

تمدید مدت شرکت تعاونی به عهده کدام مرجع است

من میخواستم شرکت حمل و نقل درون شهری با مسئولیت محدود ثبت کنم آیا برای این کار باید مجوز بگیرم یا خیر ممنون میشم پاسخ بدین . پس از عقد قرارداد با مؤسسه ، مدارک مربوطه و مورد نیاز از طرف نخستین ثبت به شما اعلام می گردد و شما می بایست مدارک مربوطه را در اسرع وقت به صورت کامل تهیه نموده و تحویل مؤسسه دهید. در صورتی که آگهی مهر برجسته را دریافت نموده اید، آگهی ثبت گردیده است و انجام امور مربوط به روزنامه ثبت برند تجاری فقط برای اطلاع می باشد. باتوجه به ایراد، لزومی ندارد که اعضای هیئت رئیسه در شرکت سمتی داشته باشند، می توانید افرادی خارج از شرکت را عضو هیئت رئیسه نمایید. من در سایت ثبت اسناد قسمت صورتجلسه تغییرات تا قسمت تصمیمات جلسه پیش رفتم ولی بعلت مشکلات اینترنتی نتوانستم ادامه بدهم هم اکنون می خواهم از اول شروع کنم پیام میدهد که قبلا این صورتجلسه ثبت موقت شده است چه باید کرد؟ امکانتغییر تاریخ و ساعت را ندارم.

شرکت تعاونی چیست و چه تفاوتی با سایر شرکت ها دارد؟

ماده27ـ اساسنامه سازمان خصوصی‌سازی با توجه به مأموریتهای جدید توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی تدوین و به تصویب هیأت وزیران خواهد رسید. ب ـ در مورد فروش داراییها، قراردادهای اجاره و پیمان مدیریت، تعیین قیمت فروش داراییها، تعیین میزان مال‌الاجاره و حق‌الزحمه پیمان مدیریت و سایر شرایط لازم برای واگذاری مبتنی بر ارزیابی فنی و مالی حسب مورد باید در چهارچوب قانون مناقصات و معاملات دولتی به پیشنهاد سازمان خصوصی‌سازی و تصویب هیأت واگذاری باشد. همچنین در موارد نیاز، هیأت واگذاری می‌‌تواند نسبت به دادن مجوز قرارداد اجاره و پیمان مدیریت بنگاه قابل واگذاری به بخش‌های غیردولتی، موافقت نماید. در این موارد هیأت واگذاری موظف است چهارچوب بهره‌برداری از شرکت مورد اجاره را دقیقاً مشخص نماید و پس از بررسی صلاحیت فنی و علمی‌از طریق برگزاری مناقصه یا مزایده اقدام کند. 4ـ وزارت امور اقتصادی و دارایی ملزم است کلیه شرایط لازم را برای عرضه در بورس اوراق بهادار برای بنگاههای مشمول بند « الف» ماده این قانون فراهم نماید. الف ـ وزارت امور اقتصادی و دارایی مکلف است اطلاعات و مدارک و صورت‌های مالی مربوط به بنگاههای قابل واگذاری را دریافت و توسط سازمان حسابرسی یا حسابداران رسمی بررسی و تأیید نماید.

تبصره 3-منظور از شرکتها و اتحادیه‌های تعاونی در این ماده و تبصره‌های آن، شرکتها و اتحادیه‌های تعاونی ثبت شده و یا در شرف تأسیس می‌باشد. به منظور توسعه و ترویج و نهادینه سازی فرهنگ تعاون اقدامات زیر با هماهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صورت می گیرد. تبصره– مسؤولیت کلیه امور اجرائی اتاق بر عهده رئیس اتاق است که ریاست هیأت رئیسه اتاق را هم بر عهده دارد و جهت هماهنگی امور و پیگیری مصوبات، فردی را به عنوان دبیر کل در اتاق تعاون ایران و دبیر در اتاقهای شهرستان و استان با تصویب هیأت رئیسه انتخاب می نماید. تبصره 1– مفاد بندهای و نافی حضور تعاونی های روستایی و کشاورزی، تولیدی روستایی، سهامی زراعی و اتحادیه های آنها در مجامع، شوراها و سازمان های داخلی و بین المللی مرتبط و همچنین حل اختلاف و داوری فیمابین آنها مطابق مقررات موجود نیست. تبصره 1– پس از اعلام انحلال و ثبت بلافاصله آن در اداره ثبت محل، تصفیه طبق قانون تجارت صورت می‌ گیرد. 7– ارائه خدمات فنی، تخصصی، حقوقی، قبول وکالت اعضاء در کلیه امور مورد نیاز آنان، خدمات مشاوره‌ ای و راهنمائی و سایر تسهیلات مورد ‌نیاز تعاونی ‌ها.

۵ – ایجاد زمینه‌های همکاری و هماهنگی و تعاون بین تعاونیها و همچنین بین اتحادیه‌های تعاونی یا بین بخش تعاونی و سایر بخشهای اقتصادی. ۴ – تشویق و کمک و همکاری در تأسیس و گسترش تعاونیها با جلب همکاری و مشارکت عموم مردم و شوراهای اسلامی کشوری. ۲ – اداره کلیه امور مربوط به اتاق تعاون و انجام کلیه مکاتبات و ارتباطات و عملیات مالی مورد نیاز اطاق طبق آیین‌نامه‌های داخلی آن. ۶ – تأمین نیازهای مشترک و بازاریابی و خرید و و فروش و صادرات و واردات تعاونیهای عضو.

با عنایت به اینکه حسب ماده 39 قانون بخش تعاونی، انتخاب مدیر عامل از بین اعضاء تعاونی و یا خارج از آن صورت می گیرد و الزامی در عضویت مدیر عامل در شرکت وجود ندارد به عبارت دیگر، سمت مدیریت عامل فرع بر عضویت در شرکت تعاونی نمی باشد، لذا صرف اخراج از عضویت تعاونی را نمی توان موجب زوال سمت مدیریت عامل دانست. بدیهی است چنانچه دلیل اخراج از شرکت، از دست دادن شرایطی باشدکه میان عضویت در شرکت و تصدی سمت مدیریت عامل، مشترک است مثل تابعیت جمهوری اسلامی ایران یا فقدان حجر، در این صورت امکان ادامه تصدی سمت مدیریت عامل نیز وجود نداشته و بایستی فرد مورد نظر از سمت خود نیز عزل شود. مقررات مورد اشاره به هیچوجه در مقام تجویز انشار آگهی دعوت توسط بازرس نمی باشد، بلکه صرفاً به بیان این نکته می پردازد که بازرس یا بازرسان می توانند برای تشکیل مجمع عمومی عادی یا فوق العاده از هیات مدیره تقاضا نمایند و هیات مدیره مکلف است حداکثر ظرف یک ماه، آگهی دعوت را منتشر کند. شرکت های تعاونی در صورتیکه بدون دلیل مشخص و یا عذر قابل قبول بیش از یک سال توقف فعالیت داشته باشند، وزارت تعاون می تواند با ارسال نامه ای به اداره ثبت شرکت ها، انحلال شرکت تعاونی را درخواست دهد.