شرایط ثبت شرکت بازرگانی چیست؟ قسمت دوم

در این بین برخی از موضوعات مانند، فعالیت‌های مربوط به واردات و صادرات، خرید و فروش و به‌طور کلی امور مربوط به بازرگانی، نقش ویژه‌ای را در اقتصاد همه کشورها دارند. از این ‌رو تاسیس این گونه شرکت‌ها، همواره مورد توجه اشخاص بوده است. ثبت‌یار با تشخیص نیاز کسب و کارها در امور مختلف از جمله ثبت شرکت، همراه اشخاص حقیقی و حقوقی‌ است و خدمات خود را به صورت آنلاین و با مشاوره رایگان ارائه می‌دهد.

اصل کارت ملی مدیر عامل و نیز اسکن شدن تمامی صفحات شناسنامه و کارت ملی الزامی است. دفاتر قانونی شما باید تایید شود و اظهارنامه های ثبتی را ارائه دهید. حضور شخص متقاضی در تمامی مراحل پذیرش تا تحویل کارت بازرگانی الزامی است.

فرم هفت برگی اطلاعات مهم قبل از مراجعه به شرکت آتیه‌سازان عرصه تجارت را دانلود و مطالعه فرمائید. حال که تعریف پایه‌ای از مفهوم بازرگانی را شرح دادیم، به بررسی جنبه‌های گوناگون آن خواهیم پرداخت. در ابتدا فعالیت‌های بازرگانی را تعریف خواهیم کرد و سپس آن‌ها را در دسته‌بندی بخصوصی قرار خواهیم داد.

ضمنا درصورت هرگونه سوال راجع به مدارک، می توانید با مشاورین ما تماس بگیرید تا مشکل شما را در اسرع وقت حل کنیم. تعریف کارت بازرگانی را به طور کامل برای شما بیان نمودیم؛ حال با پر نمودن فرم انتهایی صفحه می‌توانید از خدمات مشاوره رایگان تلفنی ما بهره مند شوید. مسلما ثبت برند تجاری از مهم‌ترین پارامترهای برندیگ و بازاریابی برای یک شرکت تجاری، حضور در نمایشگاه‌های مختلف است. از مزایای داشتن کارت بازرگانی تسهیل شرکت در نمایشگاه‌های مختلف داخلی یا خارجی است. عملی دیگری که هر سال بایستی در بخش حسابداری صورت گیرد تدوین اظهارنامه مالیاتی است.

کار شرکت بازرگانی چیست

به طور کلی شرکت های بازرگانی با اطلاع و شناخت بازار سرمایه خود را در گردش در می آورند و با سود به دست آمده کسب و کار خود را ارتقا و گسترش می دهند. اما غالبا هدف از ایجاد و تشکیل یک شرکت، کسب و سود منفعت می باشد و در صورتی که نوع و کار مدنظر شرکای شرکت مربوط به امور تجاری تصریح شده در قانون تجارت باشد آن شرکت تجاری و احکام و قواعد مربوط به شرکت های تجاری بر آن شرکت جاری خواهد شد. به جهت توضیحات بیشتر در این باره؛ مطابق با ماده ۲ از قانون لایحه ی اصلاحی قانون تجارت؛ شرکت سهامی شرکت بازرگانی محسوب می شود، ولو اینکه موضوع عملیات آن امور بازرگانی نباشد. قبل از ثبت یک شرکت کامپیوتری و فعالیت در زمینه های مربوط به این کار، می بایست که از وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی، مجوز مربوطه را دریافت کنید. چه شرکتی را ثبت کنیم؟ شرکت سهامی خاص بهتر است یا تعاونی؟ خوب است قبل از هر تصمیمی برای ثبت شرکت‌تان، با مقایسه شرکت تعاونی و شرکت سهامی خاص، از تفاوت‌ها و نقاط مشترک این دو نوع مؤسسه آگاه شوید،…

چگونه می‌توانیم یک شرکت خدمات بازرگانی ثبت کنیم؟

شرکت بازرگانی می‌تواند در زمینه‌هایی مثل خدمات خرید و فروش داخلی و بین‌المللی فعالیت کند. پیش از مرحله تولید در مسئله تأمین مواد اولیه و واردات، شرکت‌های بازرگانی بازوهای بین‌المللی واحدهای اقتصادی هستند. در حوزه صادرات نیز شرکت‌های تولیدی می‌توانند با کمک بازرگانی‌ها محصولات خود را به دیگر کشورها صادر کنند. از سوی دیگر کمبودهای اقلام موردنیاز بازار نیز بعضی مواقع توسط شرکت‌های بازرگانی تأمین می‌شود. حجم عمده‌ای از واردات کالای مورد نیاز بازار هر ساله توسط شرکت‌های بازرگانی به کشور می‌آید که نقش مهم این شرکت‌ها را در چرخه اقتصادی نشان می‌دهد. برای ثبت شرکت فقط نیاز به تصویر شناسنامه و کارت ملی اعضا دارید، و شرایط خاص یا مدرک تحصیلی برای شروع نیاز نیست، الته نداشتن سوپیشینه و بدهی مالیاتی از شروط اولیه ثبت شرکت بازرگانی است.

  • این فرایند را خودتان می‌توانی دجلو ببرید و یا ثبت و راه اندازی آ نرا به شرکت‌های متخصص در این زمینه بسپارید.
  • امروزه با توجه به گسترش ی راه ها و تکنولژی ارتباطی شرکت ها می توانند خدمات و محصولات خود را به مشتریان زیادی در سرتاسر دنیا عرضه کنند.
  • دقیقا مثل رانندگی کردن که با داشتن گواهینامه رسمی از اداره راهنمایی و رانندگی، قانونی است و بدون آن، غیرقانونی و تخلف.
  • فقط ارائه کپی مدارک شناسایی اعضاء شرکت بازرگانی شامل (کارت ملی و شناسنامه).

7- کارت ملی برابر اصل شده کلیه سهامداران و در صورتی که مدیرعامل خارج از اعضای هیئت مدیره باشد. 9- گواهی پرداخت حداقل 35% سرمایه شرکت از بانکی که حساب شرکت در شرف تاسیس در آن جا افتتاح تغییرات شرکت شده است. 6- مسئولیت شرکای شرکت با مسئولیت محدود ، فقط تا میزان ( نه نسبت ) سرمایه خود در برابر قروض و تعهدات شرکت است، زیرا شرکت با مسئولیت محدود از شرکت های سرمایه ای می باشد.

چه نامی برای شرکت مان انتخاب کنیم ؟

عمدتا هدف از تاسیس و ایجاد یک شرکت دربین شرکا، کسب و سود منفعت می باشد و اهداف اقتصادی در اغلب موارد قالب بر ارائه ی خدمات به مردم و اعضای جامعه می باشد. و اما در نهایت شرکت های کمیتی، به شرکت هایی گفته می شود که هدف از ایجاد و تاسیس آن به جهت رفاه حال مردم و ارائه ی خدمات می باشد، که اصولا از تعداد شرکای زیادی برخوردار بوده و سود حاصل از فعالیت نیز کم می باشد. همچنین شرکا در شرکت های شخصی، مسئولیت های بیشتری در قبال طلبکاران شرکت نسبت به شرکت های سرمایه ای دارند، زیرا اگر یک شرکت شخصی، ورشکست یا منحل شود و طلب طلبکاران از شرکت قابل وصول نباشد، هریک از شرکای شرکت های شخصی در برابر کلیه ی طلب طلبکاران مسئول پرداخت می باشد. اما در شرکت های شخصی، برعکس شرکت های سرمایه ای، اعتبار و مسئولیت شرکت و شرکا بر اساس میزان سرمایه و دارایی شرکت نمی باشد، بلکه این شخصیت و اعتبار شرکای شرکت می باشد که برای فعالیت یا انجام تعهدات شرکت ملاک قرار می گیرد. اما در این خصوص باید بیان داشت که؛ منظور از شرکت های سرمایه ای؛ شرکتی است که مسئولیت و اعتبار شرکت بر اساس میزان سرمایه ای است که شرکا در حین تاسیس یا پس از آن در شرکت وارد نموده اند. در این نوشتار قصد داریم به شرکت های بازرگانی، اهداف، کار و شرایط حاکم بر این قبیل شرکت ها اشاره ای داشته باشیم.

راه اندازی و ثبت شرکت بازرگانی چه مراحلی دارد؟ شرح فعالیت شرکتهای بازرگانی چیست و در چه حوزه هایی می توانند فعالیت داشته باشند. برای ثبت شرکت بازرگانی صادارت و واردات چه مدارکی لازم و چقدر باید هزینه کنید. برای ثبت شرکت در تهران پاسخ به تک تک این سوالات به طور دقیق تا انتهای مطلب با ما همراه باشید. شرکت های بازرگانی یا شرکت‌های تجاری درواقع واحدهایی هستند که در حوزه خرید و فروش کالا یا خدمات به منظور کسب سود و درآمد فعالیت می‌کنند.

لازم به ذکر است که نیاز نیست 35 درصد از سرمایه اولیه در ابتدا به حساب شرکت نزد یکی از بانکها واریز شود. تعداد نفرات تشکیل دهنده شرکت بازرگانی مسئولیت حداقل باید دو نفر باشد. شرکت های سهامی خاص هستند که تمام سرمایه آن ها در موقع تاسیس منحصراَ توسط موسسین تامین گردیده است. می توان گفت کلیه معاملاتی که از سوی تجار یا شرکت های تجاری به قصد کسب سود باشد و فعالیت تجاری محسوب شود از اهداف و کارهای این شرکت ها می باشد.

شرکت‌های بازرگانی می‌توانند در قالب یکی از انواع شرکت‌ها در قانون تجارت فعالیت خود را شروع کنند. شرکت های بازرگانی یا تجاری نیز واحدهایی می باشند که در حوزه خرید و فروش کالا یا خدمات در جهت کسب سود و درآمد فعالیت می کنند. حیطه فعالیت شرکت های بازرگانی مانند شرکت های تجاری بین المللی ممکن است از یک منطقه تا سایر کشورها گسترده باشد. مرکز خدمات مشاوره کسب و کارکاردوک علاوه بر ارائه خدمات ثبت شرکت‌ها شما را در مراحل مختلف کسب و کارتان راهنمایی می‌کنند.