Content
در این صورت شرکت به وسیله خود فرد یا غیر از خود اداره می شود. در مواجه با شرکت های تجارتی هم بسته به سهم هر شریک، سود و زیان شخص از شرکت را تعیین می کند. سهم الشرکه جزء حقوق دینی شخص می باشد و می تواند آن را از شرکت خود مطالبه کنند. هر یک از شرکا برای ثبت شرکت، بخشی از سرمایه را بر عهده میگیرند. درازای سرمایهای که هر شریک با خود به شرکت میآورد در سود و زیان شرکت سهیم میشوند.
موافقت تمامی سهامداران در این نوع نقل و انتقال از دیگر شرایط داشتن این نوع سهام است که می بایست رعایت شود. موافقت شرکا یا مدیران شرکت برای انتقال سهم الشرکه ضرورت ندارد. لیکن شرکا در خرید سهم الشرکه ها در شرایط مساوی نسبت به اشخاص ثالث اولویت دارند. لازم به توضیح است در صورتی که تعداد شرکاء از 12 نفر بیشتر باشد انتخاب هیأت نظار مرکب از سه نفرالزامی و در هنگام تنظیم صورتجلسه نقل و انتقال سهم الشرکه، ابتدا می بایست نام اعضای هیأت نظار نوشته شود و تمام شرکا ذیل صفحات صورتجلسه را امضا نمایند.
و نمی توان آورده های غیرنقد را به مبلغی بیش از ارزیابی کارشناس قبول نمود. تقویم آورده های غیرنقدی در شرکت های سهامی ( خاص و عام ) به موجب ماده ۷۶ لایحه قانونی اصلاح قانون تجارت، باید از طریق کارشناسان رسمی دادگستری انجام گیرد. بلکه ابتدا باید ارزش ریالی آورده غیرنقدی با توجه به نحوه تقویم آن طبق مقررات قانونی مشخص گردد تا امکان تعیین کل سرمایه شرکت وجود داشته باشد. در موارد مذکور لازم نیست که موسسین و مدیران لزوماً اقدامات فریبکارانه و متقلبانه انجام داده باشند تا مشمول عنوان کلاهبرداری گردند. همین که پرداخت سهم الشرکه نقدی یا تقویم (ارزیابی) و تسلیم سهم الشرکه غیرنقدی را در اسناد و مدارک مربوط به ثبت شرکت، بر خلاف واقع، گواهی کرده باشند برای کلاهبردار محسوب شدن آنان کافی است.
بنابراین بهتر است با صفر تا صد مراحل ثبت شرکت آشنایی داشته… البته رضایت کلیه شرکا برای صحت و اعتبار انتقال ضرورت ندارد و کافی است عده ای از شرکا که لااقل سه چهارم سرمایه به آن ها تعلق دارد و از اکثریت عددی نیز برخوردارند، به آن رضایت دهند. زمانی که یک شرکت، مجمع عمومی شرکا ثبت تغییرات شرکت نداشته باشد، رای گیری در مجامع آن شرکت به عمل می آید، در غیر این صورت، شرکا می توانند از طریق مکاتبه، در مورد اقدامات شرکت تصمیم گیری های مربوطه را اتخاذ نموده و حساب های شرکت را تصویب و یا مدیر انتخاب نمایند. لازم به ذکر است که در این موارد شرکت قادر به نگه داشتن سهام نیست.
چگونگی ثبت موسسه زیبایی
برای تعیین میزان نقش شرکا در شرکت بر اساس سرمایه،حقی به اشخاص داده میشود که در برخی از شرکت ها این حق سهام و در برخی از شرکت ها سهم الشرکه نامیده میشود. نحوه تقسیم سود و زیان شرکت در اساسنامه مشخص می گردد و در صورتیکه اساسنامه در این خصوص صحبتی نکرده باشد، سود و زیان شرکت به میزان سهم هر شخص تقسیم می گردد. در شرکت های با مسئولیت محدود، تضامنی و نسبی مجامع با حضور دارندگان حداقل نصف سرمایه قابل تشکیل است.
طبق قانون هر تغییر دیگهای دربارۀ اساسنامه باید با اکثریت عددی شرکا ــ که لااقل سه ربع سرمایه رو هم دارا باشن ــ به عمل بیاد، مگر اینکه در اساسنامه اکثریت دیگهای مقرر شده باشه. در شرکت با مسئولیت محدود نمی تونن شریکی رو مجبور به افزایش سرمایه کنن پس بدون حضور شریک، نمیشه سهم الشرکۀ ثبت شرکت در تهران اون شریک رو افزیش داد. جهت مطالبه سهم الشرکه متشکل از اشاعه هر کدام از شریکان بسته به سهم خود از ملک مشاع(مشترک،اموالی که هنوز تقسیم نشده) سود می برند. سهم مورد نظر دارای حق مالی است که به سرمایه شریک متعلق می باشد. با تشکیل شرکت اشخاص بسته به نوع شرکت در آن زمینه فعالیت دارند.
سهم الشرکه در شرکت اشخاص یعنی شرکت تضامنی و نسبی جایگاه داره. پس صاحب سهم، نمیتونه بدون رضایت سایر شرکا از شرکت خارج بشه. مهمترین فایده هم اینه که تصمیمات شرکت های اشخاص، با رای موافق اکثریت حداقل نصف سرمایه و در صورت عدم این نصاب، با اکثریت عددی شرکا محقق میشود.
- درنتیجه شرکت نمیتواند با انتقال سهم الشرکه ولو با موافقت تمام اعضا موافقت نماید.
- تجارت در مورد این شرکت گفته شده اگه یک یا چند نفر از شرکای با مسئولیت محدود، حق خود رو در شرکت بدون اجازه دیگران به شخص ثالثی واگذار کنه اون شخص حق دخالت در اداره و امور شرکت رو نداره، اما شریک شرکت تلقی می شه و از سود شرکت بهره میبره و زیان شرکت روتحمل می کنه.
- لازم به ذکر است که در شرکتهای با مسئولیت محدود و نسبی اشخاص به میزان سهام یا سهم الشرکه خود در برابر دیون شرکت مسئولیت دارند و در صورتیکه میزان سهام شرکت کفایت نکند، اموال شخصی سهامداران مورد معامله در برابر بدهی ها و اشخاص ثالث قرار نمی گیرد.
- در صورتی که پرداخت نگردد میتوان از طریق قانونی نسبت به مطالبه آن اقدام کرد.
صورت اول این است که در اساسنامه شرط می کنند در صورت فوت یکی از شرکا، شرکت با شرای دیگر به حیات خود ادامه دهد. این شرط در وضع وراث تأثیری نخواهد داشت؛ چه آنان ارزش مبادله ای حق الشرکه را به ارث می برند؛ اما در شرکت شریک نمی شوند. صورت دوم این است که شرکا در اساسنامه قید می کنند که حیات شرکت با حضور وراث ادامه یابد. چنین شرطی معتبر شناخته شده است؛ زیرا از یک طرف، شرکا قبلاً به ورود وراث رضایت داده اند و از طرفی دیگر، وراث با قبو.ل ترکه، قبول خود را اعلام می دارند. حق شریک در شرکت یک حق مالی است؛ زیرا ارزش مبادله ای دارد.
مدارک مورد نیاز برای نقل و انتقال سهم الشرکه در شرکتهای با مسئولیت محدود، تضامنی و نسبی
همچنین موسسه ما به شما کمک می کند به راحت ترین شکل ممکن و بدون هر گونه دردسری انجام دهید. مدارک مرتبط با به جا آوردن شرایط دعوت از مجمع عمومی یا مدیران شرکت سهامی ، این مورد نیز در صورتی لازم است. که این نقل و انتقال با حضور بیشترین تعداد سهامداران تشکیل شده است. نکته قابل توجه در مورد سرمایه نقدی این است که باید به صورت وجه نقد بوده و پرداخت نیز شده باشد. بنابراین ثبت برند تجاری شریکی که بابت آورده نقدی خود، سند تجاری از قبیل چک یا سفته در اختیار شرکت قرار داده است به معنی پرداخت نمی باشد و با این اقدام شرکت تشکیل شده محسوب نمی شود. بر همین اساس برخی از حقوقدانان اقدام مدیران یا شرکایی که با دریافت اسناد تجاری اعلام می دارند که کلیه سرمایه شرکت تادیه شده است را مشمول کلاهبرداری دانسته و از لحاظ کیفری قابل تعقیب دانسته اند .
تعدادی از شرکاء که حداقل سه چهارم سرمایه شرکت متعلق به آنها بوده و با انتقال موافق باشند. هدف ما استفاده از دانش و تجربه وکلای مجموعه در جهت ارائه بهترین و موثرترین راهکار موفقیت در مواجهه اشخاص با مشکلات قضایی و اداری از طریق ارزیابی و بررسی پرونده ، تنظیم اوراق قضایی ، دادن مشاوره حقوقی و همچنین پیگیری پرونده از بهترین و سریعترین راههای ممکن می باشد. گروه مشاوران حقوقی پرشین ثبت ارائه دهنده خدمات ثبتی و حقوقی به متقاضیان در کوتاه ترین زمان می باشد، رضایت متقاضیان محترم، مشاوره رایگان و پاسخگویی به سوالات شما از افتخارات این مجموعه می باشد. یعنی سهم هر شخص متعلق به همان شخص است و بدون رضایت شخص قابل نقل و انتقال نیست.