سپس اقدام به تکمیل اظهارنامه ثبت علامت تجاری خود نمایید و مدارکی همچون کپی شناسنامه و کارت ملی متقاضی یا متقاضیان، مجوز فعالیت، کارت بازرگانی (اگر قصد ثبت برند لاتین را دارید) و همچنین نمونه برند خود با اندازه ۶ × ۶ سانتیمتر را در سامانه فوق بارگذاری نمایید. مطلب قابل ذکر این است که مرجع ثبت نام تجاری ، اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی است. مدارک مورد نیاز برای ثبت برند فارسی و لاتین بنام شخص حقوقی (شرکت یا موسسه)، با مدارک مورد نیاز برای ثبت برند بنام شخص حقیقی (افراد)، با یکدیگر متفاوت است. همچنین اینگونه نیست که برای ثبت برند لاتین در هر شرایطی مجبور به ارائه کارت بازرگانی باشید و این امکان وجود دارد تا با انجام اقداماتی، برند لاتین را بدون نیاز به کارت بازرگانی به ثبت برسانیم. در همین مقاله بصورت کامل به بحث مدارک لازم برای ثبت برند فارسی و لاتین (چه حقیقی و چه حقوقی) و موضوع کارت بازرگانی پرداختهایم که توصیه مینماییم مطالعه بفرمایید. طیق ماده 580 قانون تجارت”مدت اعتبار ثبت اسم تجارتی پنج سال است.”البته این مدت ضمن پرداخت حقوق ثبتی قابل تمدید است.بر این اساس چنانچه شخصی پس از انقضای مدت اعتبار،نسبت به تجدید و تمدید ثبت ثبت شرکت در تهران خود اقدام نکند اداره ثبت شرکت ها می تواند نسبت به ثبت همان اسم تجاری بنام دیگری اقدام نماید.
نقد و بررسی آرای محاکم نقش سازنده و بی بدیلی در غنای رویه قضایی و حقوق هرکشور ایفا می کند در بسیاری از کشورها به ویژه در کشورهای دارای سیستم حقوق عرفی مانند انگلیس یکی از رفتارهای حرفه ای وکلا و حقوقدانان نقد و بررسی جدی آرای دادگاههاست. امری که در کشور ماتاکنون مورداهتمام بایسته حقوقدانان واقع نشده است از آن جمله با وجود اینکه اسم و علامت تجاری از جمله قدیمی ترین موضوعات مالکیت فکری هستند و از دیرباز مقررات راجع به حمایت از آن به قوانین بسیاری کشورها از جمله کشور ما راه پیدا کردها ست. با سپردن مراحل ثبت برند به مجموعه تخصصی ما با خیال راحت منتظر ثبت برند تجاری می توانید بمانید زیرا حقوقدانان و چند وکیل پایه یک دادگستری مراحل آن را انجام می دهند.
رویکردهای دیگری نیز وجود دارند که به شما در انتخاب نام برند جذاب و متفاوت کمک خواهند کرد. برای آشنایی با سایر رویکردهای نام گذاری برند توصیه می کنیم که به “راهنمای انتخاب نام برند برای کسب وکارها “ مراجعه نمایید. 2- ثبت تجارتی برای آمارگیری و تشخیص تجار مورد استفاده قرارمی گیرد، درصورتی که اسم تجارتی برای آمارمؤسسات تجاری وتجارتخانه ها به کارمی رود.
برای اطلاع از قوانین و مقررات حقوقی با کارشناسها یا مشاوران ثبت حقوقی مشورت کنید. نکتهای که در انتخاب اسم برند به زبان فارسی وجود دارد این است که بعضی از کلمات چند نگارش متفاوت دارند که ممکن است همین مسئله باعث سردرگمی مشتریان بشود، مثلاً کلماتی مثل عاج-آج، راضی-رازی؛ بنابراین سعی کنید اسمی انتخاب کنید که تنها یک نوشتار ثابت داشته پیگیری ثبت تغییرات شرکت باشد. یعنی هر کسی بهراحتی بتواند اسم برند را بخواند، تلفظ کند، بنویسد و گوگل کند (حتی اگر میخواهید برای اسم شرکت خود از یک نام تجاری مندرآوردی یا عجیب استفاده کنید باید این شرایط را در نظر بگیرید). همپای پیشنهاد اسم شرکت یا به عبارتی انتخاب اسم برای شرکت، یافتن استراژی متمایز و مدیریت این استراتژی نیز بسیار اهمیت دارد.
انتخاب اسم تجاری پیشنهاد اسم برند
در دنیای کسب و کار نیز وضع به همین منوال است، به گونهای که شرکتها خطوط ضمیمه اضافه کرده و کالاها و انشعابهای فرعی بیشتری ایجاد میکنند. با این کار شاید در کوتاه مدت منافعی بهدست آورند ولی در بلندمدت تنها نام تجاری خود را کمرنگتر میکنند. زیرا وقتی یک شرکت در ذهن مصرفکننده برای یک کالای خاص یا یک طبقهبندی خاص حک میشود این تثبیت به مرور زمان بیشتر میشود اما زمانی که نام تجاری خود را بر روی انواع مختلفی از کالا میگذارد در واقع این تأثیر بین آنها تقسیم میشود لذا باید دامنه را محدود کنیم و در حیطهٔ کاری خود متمرکز شویم . 1-مطابق ماده 3 قانون سجل احوالی،هیچ کس حق ندارد اسم خانوادگی شخص دیگری را،در حوزه سجل احوالی که آن اسم خانوادگی ثبت شده است،اسم تجاری خود قرار دهد.
- از طرفی علامت تجاری می تواند فارسی یا انگلیسی عربی یا هر زبانی باشد.
- اگرچه انجام این فرآیند برای شروع قانونی فعالیت کسب وکارها الزامی نیست، اما پیشنهاد میشود بنیانگذران استارتاپها و تولیدکنندگان محصولات، برای بهبود فعالیت خود در فضای کشور، نسبت به انجام این کار اقدام کنند.
- دوست عزیز ما برای ثبت برند اقدام کردیم اما تو صف بررسی سایت گیر کرده پرونده الان ۸دود یک ماه هست که پرونده رفته تو سایت ولی هنوز ۲۹۰ نفر جلوی ما قرار دارند.
چون اگر برندتان را ثبت نکرده باشید از نظر قانونی هیچ حقی نسبت به آن اسم ندارید. با سلام، من صاحب یک وبسایت آموزش زبان هستم که علاوه بر منابع و مطالب رایگان پکیج های خودم را در آن به فروش میرسانم. به نظر شما آیا بهتر است با همین نام خودم ادامه بدم یا عبارتی مفهمومی (مثلا آلمانی آسان) انتخاب کنم ؟ ضمنا از ریدایرکت استفاده ثبت برند تجاری خواهم کرد تا باعث اقت سئو نشود. درباره «قوانین ثبت علائم تجاری» جستجو کنید و در سایت سازمان ثبت اسناد و املاک این قوانین رو مطالعه بفرمایید. ما اینجا درباره انتخاب نام توضیح دادیم و اطلاعی از جزئیات قوانین نداریم. راستی حالا که صحبت از دامنه شد، اجازه دهید تا کمی هم دربارۀ راهاندازی کسبوکار اینترنتی صحبت کنیم.
برای دریافت آخرین مقالات و یا تخفیفات بیلاود مارکتینگ در خبرنامه ایمیلی ما مشترک شوید. خیر موضوع پیچیده ای نیست، شما باید مدارکی که در متن بالا ذکر شده فراهم کنین تا بشه لوگو رو بنامتون ثبت کرد. هر کدام از موارد ذکر شده (ارائه قرارداد معتبر سفارش کالا و یا استفاده از مجوز دیگران) به تنهایی کفایت میکند.
اما هرچقدر برند هم باشه بیشتر در زمینه طراحی لباسه نه پارچه.. میخواستم اگه امکانش هست بفرمایین بین این چند اسن کدوم بهتره و اصلا مناسب هستند یا نه.. ممنون میشم اگر پیشنهاد و یا نظری در این زمینه دارین اعلام کنید . بهت پیشنهاد میکنم اینستاگرام مارو دنبال کنی، حتماً تو شروع کار بهت کمک میکنه.
دلایل مهم ثبت برند تجاری
برندهای نام آشنایی هستند که از اختصار کلمات توصیف کننده آن شرکت و یا از کنار هم چیده شدن حروف ابتدایی نام شرکا به وجود آمده اند. در گام نهایی بهترین سه گزینه خود را پس از تحلیل های داخلی انتخاب و آن را به همراه سوالاتی مثل “آیا این اسم به درستی حوزه فعالیت ما و چرایی انتخاب این نام را مشخص می کند؟” یا ” چه حسی نسبت به این اسم دارید؟” برای مخاطبان خود ارسال کنید یا از طریق مصاحبه تلفنی از آنها بپرسید. جلسات طوفان فکری خارجی ترتیب دهید تا نظرات افراد بیرون از شرکت را نیز جویا شوید. همچنین به گزینه های بیشتری برای انتخاب نام تجاری دست یابید. لیستی بلند از گزینه های اسم برند که در هر یک از رویکردهای گوناگون بالا یا سایر رویکردها قرار دارند، تهیه کنید. همچنین برای آشنایی بیشتر و مشاهده لیست کامل طبقه بندی برند وارد این قسمت بشین.
ستوده تهرانی، حسن، حقوق تجارت، صص۱۳۰-۱۳۱، تهران، انتشارات دادگستر، چاپ ۸، ۱۳۸۳. ستوده تهرانی، حسن، حقوق تجارت، ص۱۲۹، تهران، انتشارات دادگستر، چاپ ۸، ۱۳۸۳. ستوده تهرانی، حسن، حقوق تجارت، ج۱، ص۱۲۸، تهران، انتشارات دادگستر، چاپ ۸، ۱۳۸۳. © ۱۳۹۲-۱۴۰۰ تمام حقوق این سایت به گروه متمم به سرپرستی محمدرضا شعبانعلی تعلق دارد. تمرینها و نظرات ثبت شده روی این درس صرفاً برای اعضای متمم نمایش داده میشود. اعتبار را میتوانید به صورت ماهیانه (۷۴ هزار تومان)، فصلی (۱۹۰ هزار تومان)، نیمسال (۳۴۵ هزار تومان) و یکساله (۵۸۵ هزار تومان) بخرید.
بهتر است که از اسم های اصیل ایرانی برای شرکت استفاده کنید، اسم شرکت باید حداقل 3 بخش باید در نظر گرفته شود اسم شرکت بهتر است با موضوع فعالیت شرکت همخوانی داشته باشد اسم برای ثبت شرکت باید معنی و ریشه داشته باشد در تعیین اسم شرکت باید نهایت دقت شود تا مورد تایید کارشناس واقع شود. اسمی که برای مغازه خود انتخاب می کنید باید ساده باشد تلفظ آن آسان باشد به نحوی که در خاطر مشتریان شما باقی بماند هم چنین انتخاب اسم با معنی برای مغازه می تواند تاثیر به سزایی در برند سازی شما داشته باشد. نام شرکت، نامی می باشد که مختص خودش می باشد و هیچ شرکت دیگری را نمی توان به همان اسم پیدا کرد.هر شخص حقوقی همانند شخص حقیقی باید دارای اسم باشد تا هویتش مشخص و قابل تشخیص باشد.به همین منظور اسم شرکت الزامی است و اقدامات اولیه محسوب می شود. به طور معمول نام شرکت از موضوع فعالیت آن گرفته می شود بنابراین باید در نام شرکت نهایت دقت و انرزی را صرف نمود زیرا نام شرکت می تواند شرکت را به اوج برساند یا بر عکس به نابودی و قعر بکشاند. در نهایت لیست جدیدی از نام ها تهیه کنید و از هر یک از شرکت کننده ها در مورد نام هایی که از این لیست دوست دارند و چرایی آن بپرسید. به خاطر داشته باشید که آن دسته از اسامی که عکس العمل های منفی در مورد طرز تلفظ، ترجمه، موارد و تصاویر مرتبط به آنها وجود دارند، حذف نمایید.