شرکت های با مسئولیت محدود، مربوط به شرکت هایی می باشد که فعالیت آنها تجاری نبوده و سهامداران آن حداقل دو نفر می باشد. شرکت های سهامی خاص به صورت تجاری یا غیر تجاری تشکیل می شوند و اعضای شرکت، متشکل از ۳ سهامدار، ۲ بازرس و یک عضو علی البدل می باشد. برای شرکت دانش بنیان، ابتدا باید شرکت خود را در قالب دلخواه (با مسئولیت محدود یا سهامی خاص) ثبت نموده و سپس اقدام به اخذ مجوز شرکتهای دانش بنیان کنید. بسیاری از اشخاص تصور میکنند با انجام مراحل اداری ثبتی و آگهی شدن شرکت، امور ثبتی و حقوقی آنها به پایان رسیده است.
- گفتنی است که برای رسمیت یافتن این جلسات، حضور دستکم نیمی از اعضا الزامی است.
- ثبت شرکت چیست؟ چه زمانی و چگونه برای ثبت شرکت اقدام کنیم؟ این سوالات و چالش هایی است که برای بسیاری از مخاطبان ما پیش می آید.
- اما گاهی اوقات نیاز است که متقاضیان برای یک حوزه خاص مجوزهای لازم را اخذ کنند.
- لذا با تکمیل فرم ها و ارسال آن به اداره ی ثبت شرکت ها اگر صورتجلسه ی شما دارای نقص باشد، برای شما ابلاغ رفع نقص ارسال می شود و باید رفع نقص نمایید.
در آخر لازم به ذکر است که استعلام، ارزیابی و بررسی اطلاعات شما و تخمین هزینه ثبتی شرکت تان کاملا رایگان انجام خواهد شد و هیچ هزینه های در این مورد از شما دریافت نخواهد شد. اگر به فکر انجام کار تجاری و فعالیت تجاری هستید و مطابق قانون باید شرکتی را به ثبت برسانید، برای اینکه شرکتی را به ثبت برسانید باید در ابتدا شرایط و مدارک و مراحل ثبتی آن را بدانید. این مرحله چندان کار خاصی نداشته و شما باید آگهی شرکت خود را در یک روزنامه کثیرالانتشار به چاپ برسانید که بیشتر جنبه عمومی و اطلاعرسانی دارد. توجه کنید که روزنامه کثیرالانتشار با روزنامه رسمی دو مقوله متفاوت هستند. در این صورت باید گزینه عدم وجود شعبه را در سامانه ثبت شرکتها انتخاب کنید. افراد بعدا و در صورت وجود شعبه میتوانند اطلاعات آن را در این بخش وارد کنند.
4- پس از تشكیل و ثبت شرکت سهامی خاص هیأت مدیره باید حداكثر ظرف یك هفته از تاریخ ثبت نسبت به تهیه دفاتر قانونی شرکت و پلمپ دفاتر در اداره ثبت شرکت ها اقدام نماید. مراجعه حضوری متقاضیان ثبت شرکت و موسسه و ثبت تغییرات مربوط به آنها ، علاوه بر اینکه برای این متقاضیان وقت گیر و هزینه بر بود، با تجمع این افراد در ادارات ثبت شرکت ها و درخواست های متعدد آن ها موجب کندی انجام روند امور ثبت شرکتها و موسسات در این ادارات نیز بود. به همین دلیل، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور که اداره ثبت شرکت ها از زیر مجموعه های آن می باشد، اقدام به راه اندازی سامانه ای نمود که امروزه تحت عنوان سامانه جامع ثبت شرکتها شناخته می شود. ثبت شرکت در تهران و یا دیگر شهر های کشور اولین گام درست در شروع یک کسب و کار اقتصادی است.خواه شما دارای شرکاء متعدد باشید و خواه به صورت فردی(بله درست خواندید) قصد شروع یک کار را دارید. بهتر است که کسب و کار خود را در قالب یکی از انواع ثبت شرکت ها که مناسب شماست راه اندازی نمایید. پس گام نخست را در این خصوص آگاهانه بردارید.از آنجا که مراحل ثبت دارای پیچیدگی های مختلفی می باشد عدم اطلاع دقیق در این خصوص میتواند ثبت یک روزه یک شرکت را تا ماهها به تاخیر بیندازد.
گواهینامه های بین المللی اخذ شده
و بسیاری از تجار خارجی نیز برای راه کسب و کار در ایران ابتدا در مناطق آزاد سرمایه گذاری می کنند. در ضمن باید علاوه بر اینکه شرکت شما در مناطق آزاد به ثبت می رسد باید فعالیت های کاری و تجاری شما هم در منطقه آزاد باشد. طبق قانون اگر شرکت ها در مناطق آزاد طبق قانون موارد قانونی مالیاتی خود را رعایت کندد تا 20 سال می توانند از معافیت مالیاتی بهره مند شوند.پس اگر در مناطق آزاد شرکت ثبت کردید توجه زیادی به فعال بودن جواز، کد اقتصادی ، پلمپ دفاتر و خیلی مهم تر از همه اظهارنامه مالیاتی داشته باشید. 4- شما سرمایه ای را که به اداره ثبت اعلام می کنید را باید 35درصد آن را به حساب شرکتی که قرار است ثبت کنید واریز کرده و رسید آن را به اداره ثبت ارائه می نمایید. [newline]2- برای ثبت شرکت الزاما باید حداقل 5 عضو را به اداره معرفی کنید. از بین این 5 نفر باید 3 نفر به عنوان سهامداران اصلی و 1 نفر به عنوان بازرس اصلی و 1 نفر به عنوان علی البدل تعیین می گردد. مدیر شرکت برای ثبت شرکت باید در خصوص مورد آخر تعهد دهد و همچنین تضمین کند که سرمایه نقدی و غیرنقدی (با تعیین قیمت) شرکای ضامن به طور واقعی تسلیم شده است.
شرکتنامه رکن اساسی شرکتهای با مسئولیت محدود، تضامنی، نسبی و مختلطغیرسهامی است. نام شرکت، مشخصات مدیران و بازرسان آن، نوع شرکت، مدت زمان شرکت، محل موسسه، میزان سرمایه، سهم هر یک از شرکا و بسیاری موارد دیگر در این سند درج میشوند. هر نوع قراری بین اعضا برای مدیریت مجموعه نیز باید در این تفاهمنامه قید شود. تنظیم شرکتنامه و تکمیل آن کاری تخصصی است که باید بسیار دقیق انجام بگیرد. گفتنی است که نحوه تقسیم سود و زیان و شرایط انحلال شرکت نیز جزو مندرجات همین سند است. سامانه ثبت شرکت میزان با هدف تسهیل در امور اداری شرکتها و موسسات، حسابداری و مالیاتی و مشاوره کسب و کار فعالیت خود را از سال 93 آغاز نموده است.
حق انتخاب مدیران در اختیار شرکای ضامن و حق انتخاب بازرسان در اختیار شرکای سهامی است. در واقع ثبت شرکت مختلط سهامی به معنی استفاده از امتیازهای دو نوع شرکت سهامی و تضامنی است. چنین مجموعههایی معمولاً زمانی تأسیس میشوند که فردی برای تجارت به سرمایهای اولیه احتیاج دارد. سپس او سهامی منتشر میکند که دارندۀ آن سهام در واقع در تمام منافع آن تجارت شریک است و مسئولیتی را نیز در این زمینه تعهد میکند. ثبت شرکت مختلط سهامی به حداقل سه عضو نیاز دارد که یکی از آنها باید به عنوان مدیر شرکت معرفی شود.
کارت بازرگانی و مالیات
هر چند اکثر افراد معمولا بیشتر از این میزان سرمایه قرار میدهند. کسبوکارها از هر نوعی که باشند و در هر نقطه جغرافیایی فعالیت کنند معمولا به ثبت شرکت و آشنایی با مراحل ثبت شرکت نیاز دارند. موسسه ثبتی نو با بهرمندی از متخصصان خبره در زمینه ثبت انواع شرکت، ثبت برند، کارت بازرگانی، مشاوره مالیاتی و کد اقتصادی راحترین راه برای رسمیت بخشیدن به کسب و کار شما می باشد، مشاوره رایگان تاسیس شرکت و استعلام برند را حتما تجربه کنید. در صورتی که زمان کافی داشته باشید و مدتی در این خصوص تحقیق کنید.
حداقل اعضا مورد نیاز برای ثبت شرکت ها چند نفر باید باشد
ما در این مقاله قصد داریم تا ابتدا به بیان دلایل ثبت شخصیت حقوقی کسبوکار و سپس به مراحل ثبت شرکت در اداره ثبت شرکتها بپردازیم. در صورتی که شرکت خود را ثبت نکنید نمیتوانید آن را قالب اعطا نمایندگی و یا حتی جذب نمایندگی برندهای بزرگ توسعه دهید. دریافت نمایندگی از مجموعههای داخلی و خارجی مستلزم ثبت شرکت و رسمیت بخشیدن به فعالیتهایی است که از سوی شما انجام می شود. عدم ثبت و پذیرش مسئولیتها و تعهدات از جانب شرکا از دیگر مواردی است که میتواند برای شرکتهای ثبت نشده مشکلات فراوانی ایجاد کند.
همچنین ثبت شركت میزان، تنها موسسه در میان همکاران می باشد که پایین ترین و ارزانترین هزینه ها را دریافت خواهد کرد. علاوه بر آن نیاز شما در کمترین زمان و به صورت فوری به انجام خواهد رسید. قابل ذکر است، علاوه بر ثبت شرکت، خلاصه شرکتنامه و منضمات آن نیز باید انتشار پیدا کند (ماده ی 197 ق.ت). این امر باید در ظرف ماه اول ثبت شرکت و توسط اداره ی https://sherkatdaran.com/services/%d8%ab%d8%a8%d8%aa-%d8%aa%d8%ba%db%8c%db%8c%d8%b1%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d8%b1%da%a9%d8%aa/ ثبت محل یا جانشین آن، بسته به مورد، در مجله ی رسمی دادگستری و یکی از جراید کثیرالانتشار مرکز اصلی شرکت، به خرج خود شرکت انجام گیرد (ماده ی 6 نظامنامه ی قانون تجارت وزارت عدلیه و تبصره ی آن). چرا ؟ چون به زمانی که می گذارید و آزمون و خطا هایی که انجام می دهید و هزینه های قانونی که به خاطر آزمون و خطاهایتان چندباره پرداخت می کنید نمی ارزد.